Jan 31, 2015, 1:38 PM

Щом зърнах те за първи път 

  Poetry » Civilian
560 1 2

Посвещавам на  Нели Павлова

 

Каква жена, омайна е и силна.

Уверена, усмихната и мила.

Какъв е този силен дух?

И поглед вперен устремила?

Каква е тая сила и магия,

която ме завихри изведнъж?

Каква енергия... Дали е орисия?

Изсипана, като пороен дъжд.

 

Къде ме води? Колко ще пътувам?

Съдбата към късмета ли ме блъсна?
Не, нямам време да умувам!
Не мога поглед да откъсна.


Със теб ще бъда, вече е решено.
Това съм искала да чуя!

И гърлото ми не е задушено.
Усетило такава свежа струя.

 

«Семейството на Тианде» създаде,
и искрено и вечно ти се вричам.

Тъй, както ти му се отдаде,  
през целия си път  да го обичам!

 

 

07.01.2015г.
©shon  

© Упорита Добродушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??