Mar 28, 2010, 8:20 PM

Си 

  Poetry
748 0 16



ти си

усещане за пролет

за топъл вятър

пръсти вплел в косите

и слънчев лъч

разиграващ огънчетата

в очите

 

усещане си

за мелодията

която в мен звучи

и все на устните ми

тихичко трепти

но нямам смелост

да изпея

 

ти си пламъчето

болката

и радостта

на усещането

че живея

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??