Nov 4, 2016, 2:16 PM

Сигурен ли си, че не е сън? 

  Poetry » Love
421 1 7

Ако прегърнати броим звездите

далеко от градския шум?

Ако пуснем да летят мечтите ни

по небесния друм?

Ако сме просто двама безделници

и се смеем шумно на глас?

Ако се борим с вятърни мелници

заедно  в някой труден час?

Ако Луната много ниско

до нас слезе?

Ако ме докоснеш,

а аз не изчезна?

Ако щастливи сме,

че минути заедно имаме?

Ако с нежни пеперудени

ласки заспиваме?

И щурчета ни пеят отвън...

Сигурен ли си, че това не е сън?

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??