Nov 3, 2013, 7:49 PM

Сила 

  Poetry » Love
608 0 7

Това е женската ти дрога –
мъжете влюбващи се в теб,
и знаеш, че без друго можеш,
но без копнежите им – не...

Без погледите похотливи,
без търсещите им ръце
и жестовете страшно мили -
не трепка твоето сърце...

Броиш ги с откази кокетни,
с усмивките пленителни,
букетите им пъстроцветни
са нежни въпросителни...

Почтено и благоприлично
предлагаш изкушения,
неустоима магнетичност
и сладко прегрешение -

да си едничка мъжка дрога,
с магията на хубостта...
да си и дяволчето в бога -
със силата на слабостта...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??