Feb 18, 2008, 1:06 PM

Сила дай ми! 

  Poetry » Love
648 0 1
Сила дай ми, за да продължа.
Погледни ме и ще откача.
Във очите ми се виждал...
Браво! Този път позна!

Сила дай ми, за да продължа.
Усмихни се само, да... така!
И с усмивка прелестна сега
ощастливи ме на мига!

Сила дай ми и ще продължа.
Целуни ме плахо в нощта.
Помилвай ме с нежната ръка
и признай си смело любовта!!!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не го изнудвай да прави признания- нали ги знаеш...Поздрави !
Random works
: ??:??