Jan 31, 2016, 6:09 PM

Силна 

  Poetry
647 0 1

Надежда имам си в сърцето,

усмивка ведра на лицето.

Волно рея се в мечтите,

слънце грее ми в очите.

Вярвам още в доброто,

смело боря се със злото.

И предателства и злоба,

тровят моята душа с отрова,

но си казвам час по час

всичко мога да преодолея аз!

Любовта ми дава сила

да прощавам и да давам

Хей, хора аз никога не се предавам!

© Маги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??