Nov 30, 2017, 10:03 PM

Син 

  Poetry
326 0 2

Всяка вечер ти оправям леглото,

Всяка вечер те завивам с дебелото одеяло,

За да не настинеш,

Всяка вечер ти разказвам приказка

И гледаме заедно луната

Преди заспиване.

 

Всяка сутрин ти правя закуска.

Всяка сутрин ти варя липов чай,

За да не настинеш,

Всяка сутрин те изпращам на училище,

С най-дебелото зимно палто,

Сине мой,

                 Само да те имаше!

© Ваня Накова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??