Jan 24, 2017, 2:43 PM

Синхрон 

  Poetry » Other
555 1 4

От сърцето до мозъка – струни,
заедно свирят в синхрон
и без да има смисъл от думи,
до теб пристига верният тон.

 

Ала само сърцето не стига,
тялото в трепет е, знам,
и с цялата тази верига,
ледът превръща се в плам.

 

 

Добрев 

© Атанас Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??