Oct 18, 2019, 6:08 AM

Сини мечти 

  Poetry » Authors song
739 0 0

Морето жуми,
но влюбено ни наблюдава.
И със слънце, вятър, вълни
отново спомени съживява!

 

Припев: (x4)
О, разкажи ни пак за онези дни,

в които се запознахме!
От вълните извади онези шепоти,
които ние тогава мълвяхме!

 

Духа ветрец,
небето се прояснява!
Разнасят се сини мечти навред.
Любовта се ободрява!

Припев: (x4)

Вече е мрак,
но морето хлад раздава!
Нахлува страст.
И нощта се ускорява!

Припев: (x4)

Лятото мълчи.
Не е така богато!
Няма нищо по красиво от теб!
Няма да има друго такова лято!
Припев: (x4)

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??