Feb 28, 2010, 9:38 PM

Синоним на Любов 

  Poetry » Phylosophy
3883 4 20

 

 

Помощ, Пролет! Препускай към мен...

Яхвай вятъра, идвай по спешност.

Всеки миг ми е ограничен,

лепне въздухът от мимолетност.

 

Онзи "тумор" със нож изрежи,

та да спре да ми пие душата.

С огън злите следи заличи,

нека скърца във раните пясък...

 

Казват, Дяволът нямал душа.

Господ тъй го наказал, защото

в гроб от думи зазидал жена -

просто без да му мигне окото.

 

Спускай, Пролет, дъждовен покров.

Имам нужда сълзите да скрия...

Предпоследна е всяка любов,

синоним ли ù търсиш? Магия.

 

 

 

 

 

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??