по " Морско синьо" на Деа
/нещо като отговор/
И аз като малка се влюбих в това
синьото, дето сънуваш.
Тихо на пейката в морския парк
в синьо света си рисувах.
Ти се разхождаш с момче под ръка,
и на русалка приличаш.
Аз съм пораснала, но съм била
в плен на синьо обичане.
Мило момиче, край морския бряг
всички желания летни,
бързо изгряват и лесно цъфтят,
и се топят неусетно.
Имаш душа на игрива вълна,
волна, по детски красива.
Синя любов за късмет си избра-
синьото най ти отива.
© Nina Sarieva All rights reserved.