Oct 17, 2021, 8:23 PM

Синьо море 

  Poetry » Love
313 1 7

Колко ми липсва гласът ти,
когато навън тихо вали!
Колко ми липсва дъхът ти,
когато самотата при мене стои!

 

Усмивката ти - знаеш ли, 
колко ми липсва,
когато кротко синчеца цъфти
и колко много ми напомня, 

 

твоите топли, сини очи! 
Може би няма никога да си призная,
колко много за теб ме боли,
когато далеч от мен си ти. 

 

Обичам да слушам нежния ти глас
сутрин, при първата чаша изпито кафе!
Обичам да изпадам в транс,
когато погледна към твоето синьо море!

 

Отново за теб си мечтая, 
докато гледам нощното небе
и защо ли не искам да призная,
колко много обичам те!

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??