Sep 20, 2013, 9:28 PM

Ситуация 

  Poetry » Humour
426 0 3

Дрехите не ми говорят

и не искат да ги нося.

Гребенът с косите спори -

имал някакви въпроси.

 

Телевизорът нехае

и не може да ме гледа.

Радиото - едно си знае -

пее гръмко... за съседа.

 

Тенджерите в хор потракват -

щели утре да стачкуват,

а пералнята проплаква -

писнало ù да робува.

 

Друга моят мъж си хвана.

Дъщерята не ме слуша.

Ходя си неприласкана

вече месец... пълна суша.

 

Всичко някак се закучи.

Уж бях все покорна, кротка...

а сега общувам с кучето

и със вярната си котка.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??