Feb 21, 2010, 1:11 PM

Сиво 

  Poetry » Other
794 0 1

Когато мракът спусне се над нейната квартира сива,
когато я обгърне в тесен ореол
и се с вечерната буря слива,
и настава летен ураган.

Очите й - като топази тъмни и студени -
във тях спотайваща се болка е присъща
от спомените вече избледнели,
от нейната тъга могъща.

И някак в ледената й бърлога,
се е промъкнал някой тъй безличен,
някой, който още да не мога
неин единствен да наричам.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??