Mar 27, 2007, 12:15 PM

Сивота 

  Poetry
448 0 2
Сивотата ме обгърнала,
не зная вече коя съм
и за какво живея.
Всеки ден от работа в къщи
и приятелите си забравих,
и усещането, че съм млада.
Единствено борбата
за оцеляване остана.
Изморена се прибирах,
а вкъщи чака ме разправия,
без никой да ме разбира,
че изморена съм вече от
тази сивота на моето ежедневие.
Искам да съм като волна птица,
да полетя безгрижно нейде.
Да бъда като див кон,
пропускайки из полята.
Стига толкова сивота,
искам да сложа розовите очила.

© Юлия Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??