Jun 4, 2012, 10:08 AM

Скиталец без душа 

  Poetry » Love
894 0 1

Мълва отнейде появи се,
че съм скиталец без душа,
опърпан, мръсен и тъй гнусен,
че от мен бои се и Смъртта.

 

Туй вярно е, бедняк съм
и се скитам по света,
а онуй, що диря,
си е моята душа.

 

КАЖИ, защо открадна ми я
и се скри вдън земя.
Аз обичам те тъй силно,
ала ти си зла ЖЕНА.

© Фаик All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??