Jun 29, 2011, 9:47 AM

Скитащи души 

  Poetry » Other
560 0 0

Скитащи души

Гробищата пусти са
и черни.
Скитащи души
с изтръгнати сърца.
Блуждаят без сянка,
като слепци във тъмнина.

И търсят жива плът, 
за да изпият нейната кръв.
Отново да погледнат
в същноста, но заблуда е това.
Не ще да видят друго,
освен една безпомощна,
невинна сянка.
Която пада в черна дълбина
на своята душа.

Гробищата пусти са
и черни.
Скитащи души
без сенки!

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??