Oct 10, 2015, 8:40 PM

Скритото в нас 

  Poetry » Humour
372 0 5

Не спорете, господа!
Няма как да разберете
хитрата усмивка на лицето
истина ли е или лъжа.
Всеки крие своята съвест
и надява се, уви
да не натежи от слабост
на житейските везни.
Номерата знаем всички
те родени са в нас
и когато страдаме в кавички
бедствието се превръща в пас.
Няма как да бъде друго
хора сме от памтивек.
Не ме гледай със почуда!
Ха добре дошъл, човек!

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??