Един небесен гълъб
криле разпери, и нагоре се възнесе...
О, миг, така непрежалим!
Непостоянен вятър
изду платната корабни, и го отнесе...
О, Боже мой, да помълчим!
Обля земята в сълзи,
не се смили над нас, а облаци донесе...
О, ангел мой, за теб скърбим!
18 юни 2018 г.
© Таня Чардакова All rights reserved.