Aug 21, 2008, 6:59 AM

Скъсани лъжи... 

  Poetry
999 0 3
 

Чух пукота на скъсани лъжи,

като спукване на маската на клоуна.

Истина ли беше, я кажи?

Или отново фантазията волна!

 

 

Пожелах си нещо преди да заспя,

преди парчетата да паднат на земята.

Измамата тогаз не можах да простя,

не дочаках пукването на зората!

 

 

Отекваше в тишината разпадаща се маска,

изчезваха лъжовни шевове в нощта.

Сбирах в шепи всяка закъсняла ласка,

хубаво беше, но само в съня...

© Зори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??