Apr 3, 2009, 8:55 PM

Сладки спомени 

  Poetry » Love
3597 0 0

Как искам пак да те прегърна,

да зърна твоите очи,

да мога времето да върна,

отново да сме аз и ти.

 

Уви, съдбата раздели ни.

Защо тъй жестока е със нас?

Да не виждам твоите очи,

да не чувам твоят глас.

 

Очи толкова искрени,

невинни като на малко дете

и глас, подчиняващ сърцето ми,

мислите ти да чете.

 

Дори след всички пречки между нас,

не спирам да мисля за теб

и знам, че въпреки всичко, което ни сполетя,

заедно ще вървим по пътя към любовта.

 

 

            02.04.2009г.

© Калина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??