Apr 16, 2013, 10:10 PM

Сладко от пролет 

  Poetry » White poetry
755 0 0

Небето пада в косата ти

и лумва тревата ядосана

от този тъй внезапен плюшен допир.

Лалетата не смеят да ти докоснат сърцето -

страх ги е да не оставят белези.

 

Времето изпадна в безсъзнание

и разбърка годините, любовите

и буквите в твоето име.

 

Животът продължи да се случва

в хиляда милиона градове,

а ние с теб си правим сладко от пролет

и чакаме Бог да ни извика

да вечеряме.

 

 

© Десислава Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??