Когато спиш до мене,
тъй - тиха и спокойна е нощта.
Дошла е тя от нас да вземе
една частица от съня.
И твоето, и моето безумие,
вълшебен тон на песента
с едно единствено четиристишие -
сладък плод на любовта.
© Росица Димова All rights reserved.