Mar 28, 2013, 6:23 PM

След молебен 

  Poetry » Other
405 0 3

Със мълния небето ме простреля

и дъжд проливен, Боже, заваля.

Земята под дъждовната постеля

от тежестта ù сякаш омаля.

 

Прегърнати по две, дъждовни капки

се давеха във земната кора,

за да се върнат, като бели хапки

на дваж свещената за нас софра.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??