Mar 2, 2013, 11:45 AM

След сто години 

  Poetry
1115 0 17

След сто години пак ще те обичам

и даже да съм прероден,

ще бъдеш моето момиче,

искрицата щом палиш в мен.


Дори да имам сто живота

и знаци сто... от сто съдби,

в отвъдното... и на земята

ще диря твоите очи.


Дори да чезнат и планети,

да гаснат в космоса звезди,

любов... едничка ще ни свети

във луднал свят от празноти.


И даже в нощи да надничам,

в градини сънни... да летя,

там влюбен вятър ще надтичам,

в къдриците ти щом заспя.


След сто години пак ще те обичам

и даже да съм прероден,

Аз... залезът ще съм ти личен,

Ти... изгревът ще си за мен!



© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??