Oct 13, 2009, 2:15 PM

След тази нощ 

  Poetry » Love
1199 0 12

След тази нощ, нищо не е същото,

раздадох се, до болка се раздадох,

в мислите си пак се връщам,

при спомена за топлото ти тяло...

И тази сутрин изгревът е мрачен,

и няма ги искрите във косите ми,

боли, макар любов да обещава

изгряващата нежност във очите ти...

А този ден сърцето ми разбива се

на хиляди частици от тъга,

обръщам се, далеч от теб отивам

и бързо ти помахвам с ръка...

След тази нощ нищо не е същото,

аз тръгвам си, но тук при теб остава

една любов, която те прегръща,

една любов, която ни спасява!

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??