Feb 15, 2009, 11:19 AM

След теб... 

  Poetry
991 0 31

След теб...

Само очите ми

останаха същите.

Но не виждаха...

Вълните са приливни.

(чувах ги...).

Няма да боли -

ми казваха.

И не болеше...

(повече от това -

накъде...?).

Можех да тръгна

навреме.

Без отговорите,

които жадуваше.

Въпросите

не зададе.

Фино ухание

на повик към някъде

ме поведе...

На мъка ухание.

Усет...

Имах очи,

но не виждаха...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??