Sep 27, 2008, 9:35 PM

След теб 

  Poetry » Love
711 0 10
След теб. Депресии и отчаяния.
Живях, за да оплаквам края
на сбор от несбъднати желания - 
единственото, което с теб съм преживяла.

Живях. Но вече се събудих.
Живея за себе си сега,
за да подлудявам други,
както ти мене превърна в догаряща искра.

Живея, но понякога за кратко,
щом срещна някой с твойто име,
в корема ми се свива и страшно, и сладко - 
усещане, че още искам да те имам.

27.09.2008 г.
гр. Пловдив


На Тодор, надявам се последното за него.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??