Feb 14, 2012, 8:27 PM

След теб 

  Poetry » Love
614 0 0

Самотата ми стана приятел...
На раздумка със нея често присядам у нас...
... И разказвам ù дълго за любовта... и че е страшен предател
и опияняващо красиво-добра...
... И че сменява лицата си...
 Днес е усмихната - утре е тъжно-сама...

Разказвам за нощи, обляни от нежност... 

... и мигом превърнати в страст...
Самотата ме слушаше,
 беше в захлас, не усещала никога
чувство толко красиво и нежно...
... чувство, което изпитал бях аз...

Разказвах за любовта си...
... и как без нея едва ли бих оцелял...
За това, че докрая се борих за нея.
Открих я - загубих я... но не съм я предал!

© Христо Вьлчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??