Dec 4, 2021, 7:26 PM

След всеки влюбен удар на сърцето 

  Poetry » Love
665 2 7

    След всеки влюбен удар на сърцето

в душата ми разцъфва нова пролет

и как безкрай лазурно е небето,

и моята любов е волен полет.

 

Сред топлите лъчи на слънце живо,

    след всеки влюбен удар на сърцето,

със теб е само чудно и красиво,

и полъх свеж усещам от морето.

 

Ела при мен, Невероятна! Ето -

светът ти е вълшебно най-пречист.

    След всеки влюбен удар на сърцето

за тебе пеят дълбини и вис.

 

Ухаеш цялата на аромати,

с префинен чар сияе ти лицето

и дни, и нощи с теб са по-богати

    след всеки влюбен удар на сърцето.

 

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??