Nov 12, 2016, 5:10 PM

Следизборно 

  Poetry » Civilian
226 0 1

Обещание, размисляне, оставка.

Балотаж – за нова, подобрена справка.

Майка, нация, едва ли,

а гласувалите – кучета ги яли.

Хора, политика, отегчение.

Референдум – никакво значение.

Патриоти, общност, изненада.

Границите – с телена ограда.

Бизнесмен, аптека, конкуренция.

Евтинко да има – главната претенция.

Генерал, сериозен, изтребител –

на столетницата ангелът спасител.

Десни, дупка, по проценти.

Провал за път пореден – енти.

Скука, тъпота, узряла тиква,

а под нея нищо не пониква.

Топли ме единствено едно–

днеска е роден Махно*.


----------------------------------
*– Нестор Махно – украински анархо-комунист от казашки произход

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??