Dec 26, 2010, 9:23 PM

Следколедно 

  Poetry
618 0 22

„Утрото е по-мъдро от вечерта”

(народна поговорка)

 

Денят –

куршум, изстрелян

в сърцето на нощта,

възвърна свободата

на клетата душа!

Със слънчеви одежди

облече утринта

пленените надежди!

Добрата светлина

ми върна красотата

на грешната Земя

и вярата в Доброто –

залог за Вечността...

 

Нощта без топла ласка

е леден океан

от спомени за болка,

безсилие и страх...

Благодаря ти, Боже!

Отново оцелях!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??