Dec 27, 2016, 7:53 PM

Следколедно 

  Poetry » Humour
716 3 21

Коледата пак отмина

беше скапана година.

Любовта ми ме заряза.

Ишиясът ме преряза.

„Дядката“ не го дочаках

по другарката му много плаках.

Светът омразата откри

и едва не се затри.

Казвам ви година гадна.

Бе...направо ретроградна.

 

Но, стига толкоз равносметка

вече сме на нова сметка.

 

Нещо тука ще ви пожелая...

Ох, не мога веч да трая.

 

На момченцата...Снежанки...

Едрогърди сладуранки.

С дамаджанки във комплект

пълни със искрящ мискет.

 

Със девойките е сложно,

но пък не е невъзможно.

Златна карта все на макс

за по-качествен релакс,

и за дрешки с марки чужди,

в мол-а за насъщни нужди.

И при всяка Купидон

да намери там подслон.

 

А на всичките поети

здраве, щастие, късмети.

И от всяко мигновение

те да черпят вдъхновение.

 

 

Айде...да ни е Честита

с позитиви до насита!

 

София

27.12.2016 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??