Jul 17, 2006, 10:35 AM

Следващия път 

  Poetry
1005 0 0
Следващия път

Винаги съм можел да говоря
Винаги съм можел да прощавам
Винаги съм се отдавал
На красивите неща в живота
Винаги съм споделял истината
Винаги съм бил човечен
И никога няма да престана
Ще бъда до теб вечно

Като погледна пред нас
Сякаш съм живял преди със теб
Като се опитам да си го спомня
Сякаш е било кошмар

Следващия път ще съм добър
Няма да те вали -
Ако има дъжд , аз ще съм чадър
Следващия път ще бъда мъж
Няма да те вали
Но аз ще бъда твоя дъжд

Винаги съм помагал
Винаги съм се втурвал пръв
Винаги съм обичал
И съм залагам своята кръв
Винаги ненужно оставял съм хора в беда
Но когато се налага се връщам за тях

Следващия път ще съм добър
Няма да те вали -
Ако има дъжд , аз ще съм чадър
Следващия път ще бъда мъж
Няма да те вали
Но аз ще бъда твоя дъжд

Не очаквайте от приятелите си
Да бъдат перфектни във всичко
Не се надявайте винаги да са до вас
Не очаквайте да са повече от себе си
Но ако се наложи да разчитате на тях
Те да бъдат до вас

Следващия път ще съм добър
Няма да те вали -
Ако има дъжд , аз ще съм чадър
Следващия път ще бъда мъж
Няма да те вали
Но аз ще бъда твоя дъжд

© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??