Apr 12, 2011, 9:55 AM

Слепите очи 

  Poetry » Other
629 0 7

 

Следи, отвяни във време,

спомени, преминали през миг,

думи, приковани в човешко бреме,

болка, събрана в изгарящ вик.

 

Образи безброй във лик двуличен...

Смях затворен, като птичка в клетка,

подтиснат, истерично ироничен,

зачеркнат, като с химикал отметка.

 

Идеи откраднати, далечни мечти,

семе от злоба, в утроба от искри...

Искам, искам – Господи, времето спри!

Отвори на всички нас слепите очи.

 

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??