Dec 30, 2010, 8:09 AM

Слепота 

  Poetry » Phylosophy
748 0 5

Нощта е вперила във мен
хилядите си очи искрящи
и сякаш ме препращат
към бъдещия скучен ден,

когато вънка ще изляза
и без да има я нощта,
ще бъдат вперени във мен
милионите очи незрящи
на злобата и завистта.

© Кавалер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??