30.12.2010 г., 8:09 ч.

Слепота 

  Поезия » Философска
723 0 5

Нощта е вперила във мен
хилядите си очи искрящи
и сякаш ме препращат
към бъдещия скучен ден,

когато вънка ще изляза
и без да има я нощта,
ще бъдат вперени във мен
милионите очи незрящи
на злобата и завистта.

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??