Jul 7, 2020, 7:28 PM

Сливане 

  Poetry » Love
1101 1 6

Искам, а не мога да изкажа всичко -

думите не стигат, чувствата горят!

Зная само колко много те обичам 

и че няма вечно връщане назад!

 

Тишина отвред край мене се разстила -

в нея бие само моето сърце!

Теб прегръщам нежно, теб целувам, мила, 

и земя ни става синьото небе!

 

И в света, избликнал изворно, когато 

с топъл смях от изток слънце заискри, 

в капчици дъждовни - но от чисто злато -

светло се преливат нашите души! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??