Feb 5, 2012, 8:32 AM

Слизане от върха 

  Poetry » Other
512 0 7

Когато зимата ни люта

загърне в мраз била и хижи

и мойте чувства недочути

в сумрак надолу се изнижат,

не ще остане нищо в мене...

Олекнала - снежинка бяла -

ще се залутам. Вятър стене

и порив тласка ме към тебе 

като  начало на раздяла.

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??