Sep 21, 2011, 1:55 PM

Случайна искра 

  Poetry » Other
598 0 3

Лумнала
страст,
слети тела
без музика
нежна,
без нежни
слова,
само огън,
запален
от случайна
искра -
не сгрява,
не топли,
не свети
в нощта
и в утрото
гасне,
под дъжд
от вина...

Дейзи Патън

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??