Sep 25, 2009, 8:47 AM

Случка 

  Poetry » Love
803 0 15

Една млада жена
къпе гъвкави форми в кръвта ми.

Една млада жена
се усмихна
и аз се препънах)))

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??