Jun 29, 2011, 9:40 AM

Сляпа неделя 

  Poetry
765 0 19

Безмерната ти хубост озарява

скептичното лице на полумрака.

Обичам те, макар и да повява

нестоплен от дъха ти  северняка.

 

Красиви са очите ти на хъски,

а къдрите ти – слънчева къделя -

по облите ти рамене се спускат...

Проглежда вече сляпата неделя.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??