Aug 21, 2007, 9:20 AM

СЛЪНЦЕ 

  Poetry
762 0 5
СЛЪНЦЕ

Слънцето си сгъна
и сам го скри от себе си,
в гардероба го затрупа
със ненужни вещи.

Аз, обаче, моля се
и тайно паля свещи -
слънчицата мънички
да го намерят...

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??