Dec 5, 2008, 10:44 AM

слънцето ми 

  Poetry
815 0 14

слънцето ми
тъмен облак го изяде
бездушен вятър
го отвя
леден дъжд
жарта угаси му
гарван черен
сянката си над него
простря

слънце
облаците околовръст ще изрина
вятъра
в пазвите си ще прибера
леда около теб
с усмивка ще срина
а гарвана
ще срази на славея ми песента

слънце...
покажи се




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??