Apr 21, 2008, 8:12 PM

Слънцето няма цяла вечност да те радва... 

  Poetry » Other
1780 0 1

Ода за слънцето

 

Слънцето те къпе със лъчите меки

и дните ти са леки.

Всеки път щом то изгрява,

усмивката ти засиява.

 

Щом огреят те лъчите,

изчезват ти сълзите.

Изплуват мечтите

за лятото и вълните.

 

Огледай се около теб

и осъзнай, че си част от квартет -

ти, слънцето, приятеля и твоя братовчед.

Не бъди черноглед, а се усмихни

на твоя слънчоглед!!! J

 

 

© Ивелина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??