Aug 16, 2014, 8:11 PM

Слънчева жмичка 

  Poetry » Other
620 0 20

Един лъч запокити усмивката своя,

целуна безсрамно косите ти меки,

притаи се по детски там зад пердето,

закачливо ти смигна, изчезна далеко.

Разбуден викът му ти слънчев усети,

потърси следите му нейде в небето,

а там тъй високо от рано кипеше,

играта на жмичка безкрайно лудешка,

танцуваше вихрено слънчево лято,

с лъчите играеше с поздрав „горещо”.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??