Jul 5, 2013, 11:42 AM

Слънчеви усмивки 

  Poetry
498 0 6



Нощ,

море,

луна…

Плисва се вълна.

По пясъка

шепотни следи

стъпките оставят.

Звездите,

слънчеви усмивки

в пазвите си скрили,

спускат ги

върху тихата вода –

поклащат се

пламъчета малки,

танцувайки,

прераждат се в мечти

и по лунната пътека

изписват с вълшебство:

Аз и ти,

аз

и ти…

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??