Feb 20, 2010, 9:41 PM

Слънчице 

  Poetry » Other
597 0 0

Обичам слънцето да виждам, 

как свети в твоите очи, 

и ти щастлива да се смееш

на цветя, птички и треви.

Усмивката ти е блажена, 

вятър във косите ти шуми

и аз чакам със надежда,

щастие голямо за всички да си ти .

Вечер със звездите те целувам, 

и желая в сънищата ми да идваш ти -

кат красива пеперуда.

Мъничка си ти,

а как да те докосна, ми кажи, 

като не искам да съборя, 

прашеца по твоите крилца -

защото в него е втъкана

твоята съдба.

Лъжа е туй, 

че само в приказките има фея, 

тя е тук, до мен сега, 

описана на този лист, 

във миг на мъка, 

радост и тъга, 

във миг на спомени 

                     надежда

                     самота!

© Анка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??