Жени
без условности
и съображения
женствени
и насищащи
дъхав хляб
оросено цвете
птица изпод дланите
кърмачки на света
пеещ с волния глас
на ветровете
домове за сърца
обрулени.
Ние сме.
Трябват ти само очи
да ни видиш.
© Boyana All rights reserved.