Jul 3, 2007, 1:06 PM

Smell of rain 

  Poetry
574 0 0
 

Водовъртеж от ласки задушава

малкото, задрямало дете...

Океан от сълзи потушават

две протегнати ръце.


Скъпи, миришеш ми на дъжд!

А росата от очите ти ме гали...

Стихия странна прави те могъщ,

защото погледът ти пак ме пари...

Дай ми само глътка буря,

за да тичам боса по брега...

От този сън да се събудя,

защото искам те сега...


Скъпи, миришеш ми на дъжд от огнена заря!

Нима окичен си със свежи капки плам?

Безпомощна, под ласките  отпускам се. Летя!

Искам своята дъга с целувка да ти дам!

Така обичам да валиш...

Така обичам да гориш...

Ела, удави ме във потоп!

Превърни ме във роса!

Дай ми, дай ми пак живот...


© Сиси Валентинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??